Atticus Gallery

De collectie vindt u op: 

www.atticusgallery.com

Atticus is een galerij die zich richt op het maken van unieke meubels en decoratieve objecten, waarbij de grens tussen het functionele en het artistieke wordt verkend.

Dit project is tot stand gekomen dankzij het initiatief van de verzamelaar en zakenman Rafael Pons Valle die met zijn enthousiasme en kracht dit project is begonnen.

Om dit te realiseren heeft hij zich omringd met een professioneel team met uitgebreide ervaring in de meubel- en kunstsector.

Gedreven door de erfenis van enkele van de meest emblematische stukken van ontwerper Paco Camus, en dankzij de bijdrage van nieuwe ontwerpen in meubels en accessoires, loopt Atticus Gallery voorop bij bedrijven die zich inzetten voor originaliteit en uitmuntendheid. Haar doel is om buitengewone en unieke meubels aan te bieden, gebaseerd op constante experimenten en de toepassing van de meest strenge kwaliteitscriteria. Atticus Gallery combineert technologie en vakmanschap om unieke ontwerpen te produceren, immuun voor mode en klaar om de harten van liefhebbers van kunst en schoonheid te veroveren